Kanon helg

Igår så började vi med att föra hos mig, att vi skulle dra vidare sen var tanken,I början var vi  Hanna, Sandra, Emelie, Malin, Lina och Elin. Vi spelade lite spel och hade trevligt. Så kom grannen över en stund också =) Sedan hade vi tänkt gå  vidare, men så blev det ju inte rikigt. Istället kom det hit lite folk. Vi hade trevligt tyckte jag =) Innan vi sa godnatt så blev det mat, jäkla mycket disk dagen efter insåg jag.  Jag fick kvar två stycken som sov på soffan också. Så det var trevligt och prata lite innan vi somna. =)

På lördagen så hade jag Hanna och Elin först en pick nick. Vi hade gjort jätte mycket sällad, sen hade vi med oss lite god dricka. Vi åkte sedan hem till Lina och satt och spelade och pratade lite skit där. Sedan åkte vi till en tajkon fest som vi vände i dörren vid och åkte hem. Det vara ganska skönt, var lite seg igår.

Just nu så ligger jag i min säng och kollar på scrubs. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Ta det lugnt bara är nog tanken skulle jag tro =)

Ha det bäst, Puss puss / Sanna Claesson

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu