Kanon!!

I onsdags så åkt jag, Johanna, Evelina och Malin till sthlm och hem till min mor. Vi åt god middag och kollade på film och sen pratade skit. På torsdagen så började vi med att vaxa mina ben, blev någelunda bra. Bättre än innan ;) Sedan så började vi göra oss i ordning lite smått, jag åkte iväg till skönhets salongen på Fridhemsplan lite fort, och när jag kom tillbaka var det bara för mig att göra min i ordning klart , det andra var redan klara. Sen blev det god drink innan avresan mot båten.

Kryssningen var riktigt lyckad. Vi åt och drack på buffen det första vi gjorde. Sen var det taxfree. Och underkvällen var det kariokee, drinkar och dans. Toppen!

Dagen efter började med en cider, sen lite fler. Sol på däck innan avgång. Sedan började hemfärden på bussen mot örebo först, sedan hällefors. När vi  kom hem till hällefors, hade jag hunnit bli bakis och tvärdäckade i min säng.

Idag så har jag solat lite ute, sedan gått och ätit lite mat. Nu ska jag duscha och göra mig i ordning. Ikväll blir det grillning med god dricka, sen får vi se vart kvällen bär av =)

Ha det bäst, Puss puss / Sanna Claesson

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu