Hällefors!!

Igår så var jag som vanligt hos tandläkaren först, sedan så skulle jag och Olivia gå och fika, då mötte vi Linus så han följde med, så följde Amanda med en stund, sedan kom Carro. Så vi satt och fika i några timmar och hade super mys!

Idag så skulle jag egentligen ha varit hemma hos min far och ätit middag med Olivia och Caroline. Men eftersom att pappa åker till göteborg, så kunde han ta vägen som går förbi örebro, så jag fick skjuts dit. Vilket är ganska skönt, hade ju tänkt åka i morgon med blir så jobbigt med byten på tåg och den jäkla resan som tar fem timmar med all min packning. Jag har två resväskor och två stora ”handväskor”. Hur ska detta gå? Inget är lätt heller. Skönt att Anna möter mig vid bussen i hällefors och hjälper mig =) Så denna kväll ska jag spendera med henne istället, mysen!

Känns bra att jag har varit ledig i frya veckor nu utan praktik. Jag har hunnit umgåtts mycket med familj och vänner och det känns super skönt. Nu är jag borta i en månad, men sen är jag hemma på heltid =) Skumt det kommer att kännas…

Nu måste jag få i mig lite mat innan det är dags att åka iväg.

Ha det bäst, Puss puss / Sanna Claesson

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu