Hinner inte..

Jag hinner inte riktigt skriva i bloggen när jag är i hällefors. Känns som att jag aldrig sitter  vid datorn.

Fredag: Åkte till hällefors, Anna mötte mig vid bussen så gick vi hem till mig och packade upp och så, sedan gick vi hem till henne, åt middag och jag satt och pratade strunt med föraldrarna Ritzman, tills jag insåg att jag hade lite ont om tid. På kvällen blev det partyrull, himla roligt var det må jag säga!

Lördag: Planerade en segara dag först, men så kom ju Evelina hem ifrån Frankrike, och jag har inte träffat henne på en månad. Så självklart så blev det partyrull även då. Vi åkte till någon mitt i ingenstans, hade trevligt, sedan åkte jag hem vid 3 halv fyra, Evelina åkte inte hem förens efter 5, vilken tok!

Söndag: Då fick det bli en segar dag, umgicks med lite folk på elevhemmet och bara tog det lugnt. Hade svårt att somna sen, på natten vaknade jag av panik, jag drömde en mardröm, men minns inte vad det var som var så läskigt. Skumt!

Måndag: skola så klart igen, men det var ändå ganska soft. det är så himla lugnt nu känns det som. Så jäkla skönt. Jag och Evelina gick och solade efter skolan, sedan så följde jag med henne hem och sov där =)

Tisdag: Skola igen, men bara två lektioner. Skönt. Jag och Evelina gick och solade igen efter skolan, måste ju få lite färg nu till balen och studenten. Vi har kollat lite tv, varit ute med Jeppe och Diva. Snart ska vi äta,  och plugga lite. Har prov i morgon. Men det enda jag har kvar nu är barteknik prov på onsdag. sensorik uppgift, fackprov i servering och barteknik, nationella i matte b.  Det är ändå inte så mycket =)

Nu måste jag komma igång…

Ha det bäst, Puss puss / Sanna Claesson

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu