Helg <3

Onsdag: Hade barteknik prov, gick väl lite si sådär. Men blir nog godkänd ivarje fall. Hade matte innan, skönt med bara två lektioner. På kvällen blev det lite vin hemma hos Ritzman. Mys!

Torsdag: Började dagen med arbetsmiljö och säkerhet med Fredrik Andersson. På den lektionen så bjöd han på glass sedan tog vi promenad. Himla bra lektion tycker jag. Efter det hade jag hål timme i två och en halv timma. så jag gick och solade. Sedan så följde Anna med mig hem som också hade hål timme så åt vi lunch och sedan gick tillbaka till skolan. Då hade jag sensorik. På den lektionen så smakade vi på viner och åt ost. Skönt lektion det med. Efter skolan så gick jag hem och vilade lite. Sen lite senare så gick jag och Johanna ner till Ritzman, där satt vi ute på verandan och pratade skit hela kvällen. Det kunde inte ha blivit en bättre dag!!

Fredag: Jag var ledig från skolan, skönt! Så gick upp vid tio, åkte med Evelina och Robin till grythyttan och åt frukost på fiket där. Efter det så åkte vi och sola. Sedan gick jag hem, sov en liten stund. Super skönt. Sedan så började jag göra mig i ordning och nu väntar jag på att jag ska ta mig ner till Ritzman igen. Ikväll ska vi grilla och dricka lite vin, så himla mysigt!! =) <3

Nu ska jag börja tracka Evelina igen. Så jag får vara med dom snart =)

Ha det bäst, Puss puss / Sanna Claesson

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu